Felhasználási feltételek

Szerzői, felhasználói jogok

A www.cseppnyionbizalom.hu tájékoztatja Önt, hogy weboldalának böngészése, a tartalmak olvasása egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A www.cseppnyionbizalom.hu weboldala, illetve annak minden tartalma szerzői jogvédelem alá esik, az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a weboldal tulajdonosa jogosult.

A weboldal tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Mindemellett a tulajdonos hozzájárul a tartalmak személyes célokra történő felhasználásához, számítógépen való tárolásához, vagy kinyomtatásához.
A www.cseppnyionbizalom.hu weboldalon megtalálható információk, javaslatok alkalmazása a felhasználó saját döntése.

A tulajdonos fenntartja a jogot a weboldal tartalmának bármikori, előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására, elérhetőségének korlátozására, vagy megszüntetésére.
Tulajdonos és a weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget a weboldalhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért. A tulajdonos nem szavatolja az oldal tartalmának, az ott megjelenő publikációknak, híreknek pontosságát, hitelességét, aktualitását.

A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője nem vállal felelősséget a weboldal üzemzavarából, hiányosságaiból, a tartalommal kapcsolatos bármilyen félreértésből adódó veszteségért, vagy kárért.

A tulajdonos nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott tartalmakért, felületekért, mely a weboldalra hivatkozik, avagy melyet felhasznált ahhoz.

A személyes adatok védelme

Felhasználó tudomásul veszi, hogy az adatok megadása önkéntes! Az itt rögzített adatokat kizárólag a programmal kapcsolatos információk eljuttatásának céljából használjuk fel, harmadik félnek át nem adjuk. Az önkéntes adatszolgáltatással az érintett egyben hozzájárul az adatai kezeléséhez.

A tulajdonos kijelenti, hogy a portál felhasználói által nyújtott személyes adatokat, információkat az adatvédelmi és szerzői jogi szabályok tiszteletben tartásával kezeli.

Az adatkezelés során az Ön által önként szolgáltatott adatokhoz kizárólag olyan alkalmazottak férhetnek hozzá, akiknek ez munkaköri kötelezettsége.

A felhasználók adatait a weboldal tulajdonosa – az adatvédelmi szabályokban biztosított kivételektől eltekintve – nem hozza harmadik, illetéktelen személy tudomására, míg az egyéb személyesnek nem minősülő adatait szabadon használhatja fel.

A Program adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-57443/2012.

A weboldal felhasználói jogosultak adataik megváltoztatására, törlésére, mely az info@cseppnyionbizalom.hu e-mail címre küldött levéllel hajtható végre.